You are here: Home >Archive for the ‘Clienti VIP’ Category

Actorul Vlad Ivanov la Pardon Cafe Sibiu

Rafa Marius şi Pardon Cafe & Bistro Sibiu mulţumeşte binecunoscutului actor de talie internaţională Vlad Ivanov că şi dumnealui ne-a trecut pragul. Îl mai aştepăm prin Sibiu şi cu alte ocazii.

Cantareata si actrita Ozana Barabancea la Pardon.

Multumim doamnei Ozana Barabancea, o femeie minunata si sociabila, o buna cantareata si actrita. Ne bucuram ca ne-ati onorat cu prezenta si asteptam sa reveniti cat mai curand in Sibiu si la Pardon Cafe Sibiu.

Iulia Vântur si Dragos Buhagiar la Pardon Cafe Sibiu

Multumim pentru vizita facuta la Pardon Cafe Sibiu de domnisoara Iulia Vântur si domnului scenograf Dragos Buhagiar unul dintre cei mai importanţi scenografi din România, creator a zeci de decoruri, pentru spectacole care au marcat istoria recentă a teatrului românesc!! Asteptam sa-i revedem cit mai curind :)

Minerva Boitan la Pardon Cafe Sibiu.

Îi mulţumim doamnei Minerva Boitan pentru vizita plăcută ce ne-a făcut-o la Pardon Cafe Sibiu. O mai aşteptăm pe la noi, aşa cum vă aşteptăm pe toţi pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu – str. Cetăţii.

Catalin Botezatu si “Burlacul” la Pardon Cafe Sibiu

Mulţumim Ioana Radulescu, lui Cătălin Botezatu şi staff-ului “Burlacul” pentru ziua minunată petrecută alături de ei şi pentru că au ales ca Pardon Cafe Sibiu să ia parte la filmările emisiunii de la Sibiu. Vă mai aşteptăm pe la noi şi data viitoare când veţi avea nevoie de un ambient special pentru filmări.